Partners

De kracht van samenwerken

Bureau Aardewerk maakt producties die werken. Ze zijn leuk, mooi en verrassend, maar bovenal effectief. In een vakgebied waar zo veel invalshoeken en disciplines belangrijk zijn voor het effect van het eindresultaat, is het lucratief om samen te werken met de beste partners die je kunt vinden.

Flying Penguin International


Lorem ipsum

De Reputatiegroep


De producties die wij maken komen we steeds in aanraking met reputatievraagstukken. Dat kan de interne reputatie van de directeur zijn binnen zijn eigen organisatie, of de externe reputatie van die organisatie in het geheel of delen daarvan. Door de jaren heen hebben we ons een aardig arsenaal aan competenties eigen gemaakt als het gaat om reputatie vraagstukken, maar de echte specialisten zitten bij de Reputatiegroep. Paul Stamsnijder, Arjan Hoek en Ron van der Jagt vormen samen met hun team de eerste onafhankelijke adviespraktijk voor reputatievraagstukken in Nederland. Daarnaast schrijft Paul standaardwerken over Reputatie management en is hij programma-directeur van de EURIB- Master of Reputation Management opleiding.

http://www.reputatiegroep.nl

Grimpe Communicatie

Grimpe Communicatie biedt strategische brillen. In de optiek van het bureau is dat wat een goede communicatieadviseur doet. Grimpe Communicatie laat uw bedrijf, instelling, probleem of nieuws door de ogen van uw doelgroepen zien. Zoals uw klanten, de media en de politiek. Het bureau verzorgt publiciteit, persstrategie, crisiscommunicatie, communicatiemanagement en mediatrainingen. Grimpe Communicatie werkt nauw samen met andere specialisten en de opdrachtgever en zijn adviseurs, zoals advocaten, marketeers en lobbyisten.

http://grimpe.nl

5 dingen

De dialoog met directies en HR managers gaan over de 5 dingen waarvan we niet zeker zijn.  Aan deze 5 dingen die we uit ervaring weten, valt de expertise de expertise van dit samenwerkingsverband af te lezen. We willen nieuwe inzichten opdoen, onorthodoxe oplossingen vinden. U wellicht ook. 5 dingen is sterk in strategie en communicatie bij verandering, employability, engagement, begrip kweken, reputatiemanagement, het verhogen van werkplezier en werknemers- en klanttevredenheid. Door beeld, film, tekst en design effectief in te zetten, raken we de emotionele snaar en brengen medewerkers in beweging. Zo dragen we bij aan HR doelstellingen.

http://www.5dingen.nl

Assissa Consultancy Europe

Assissa is een advies en begeleiding bureau gespecialiseerd op het gebied van lifestyle management en verslavingsproblemen. Zij richten zich op het gebied van training en communicatie, complementaire advies en begeleiding, zelfhulp, behandeling, en de behandeling beheer. Samen met Assissa ontwikkelt Bureau Aardewerk leer en trainingsprogramma’s rond de herkenning van gokverslaving.

http://www.assissa.nl